02.DEC 2013
Nastup The Boston Boys benda u Herceg Novom, Tivtu, Nikšiću i Podgorici.

U okviru crnogorske turneje bend The Boston Boys će nastupiti u Herceg Novom, Tivtu, Nikšiću i Podgorici.

  Prvi koncert će održati u Herceg Novom, u srijedu, 4. decembra sa početkom u 19 i 30 u Dvorani Park, a narednog dana takođe u 19 i 30 časova u Dvorani Doma kulture  u Tivtu. Džez radionica na kojoj će predavači biti članovi benda, kao i džez muzičar Ivan Marović biće održana takođe u četvrtak, 5. decembra sa početkom u 13 časova u Muzičkoj školi u Tivtu. Bend će u petak, 6. decembra nastupiti u Nikšiću u Dvorani muzičke škole Dara Čokorilo sa početkom u 19 i 30, a poslednji koncert biće održan u Podgorici, u subotu, 7. decembra na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta sa početkom u 19 časova.

  Članovi benda: Nikolas Falk (bubnjevi i perkusije), Erik Robertson (mandolina), Džoš Hari (bas) i Dankan Vikel (violina) različite muzičke žanrove kojima se bave objedinili su stvorivši prepoznatljiv muzički pravac.

  Koncerti su organizovani u saradnji Muzičkog centra Crne Gore, Crnogorskog narodnog pozorišta i Ambasade Amerike uz partnere: Herceg Fest, Centar za kulturu iz Tivta i Muzička škola iz Nikšića.

 


< NazaD na aktuelnosti